A klasszikus MALÉV útvonak

(a képre kattintva böngészőben megjelenő és nagyítható képet lehet tanulmányozni ctrl+egér görgő)

Virtuális útvonalainkkal alkalmazkodunk a volt nemzeti légitársaságunk filozófiájához, így elsősorban az európai országok fővárosait illetve nagyvárosait célozzuk meg. A fejlődés azonban nem áll meg ezért az eredeti, általunk ún. "2012-es történelmi" MALÉV légi útvonalrendszert "beépítettük" jelenlegi hálózatunkba. Az így kibővült útvonalrendszerünk bőségesen kínál Európán kívüli járatokat is, melyeket korszerű, hosszútávú utak megtételére is tervezett gépekkel teljesítünk. Járatainkat természetesen "bázisunkról" a Budapest - Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indítjuk, ide is térnek vissza. Légitársaságunk megvalósította az egy tipusú gépcsalád elvét, így képesek vagyunk arra, hogy menetrendszerinti járatainkat kizárólag Boeing tipusú gépekkel tudjuk indítani. (további info)

 

Bázisunk a Budapest Liszt Ferenc International Airport

"A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, (korábbi nevén Budapest Ferihegy nemzetközi repülőtér IATA : BUD, ICAO : LHBP) Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Forgalma meghaladja az évi 10 millió utast. (forrás: Wikipédia)

A virtuális repülőtér (scenery) lélegzetelállítóan valósághű bemutatása az LHSimulations jóvoltából

Az LHSimulations eddigi legnagyobb projektje. A scenery magas részleteséggel tartalmazza a Liszt Ferenc repülőteret és közvetlen környezetét. Egy vásárlással minden verzió letölthető. A Liszt Ferenc repülőtér Magyarország legnagyobb repülőtere és a fővárost Budapestet köti össze Európa több pontjával.

Termék típus: Fizetős, szerzői jog által védett. Kiegészítő szoftver Microsoft Flight Simulator 2004 vagy Microsoft Flight Simulator X.

Szállítási metódus: Digitális letöltés. A telepítés során állandó internet kapcsolatra van szükség!

Elérhető verziók: Microsoft Flight Simulator X SP2 or Acceleration or Steam Edition , Prepar3D (1.4, 2.x, 3.x) , Microsoft Flight Simulator 2004 (FS9)

Hungary airports' data

250x250 ad

N a v i g a t i o n

A Navigraph FMS adatok a világ legkedveltebb és leginkább átfogó adatbázisba a maga nemében. 28 naponként mintegy 50 addon adatformátum közzé, amely a legfrissebb adatok. A másfél évtized tapasztalata, valamint egy dedikált támogató személyzet, mi büszkék vagyunk arra, hogy a kívánt szállító flightsim adatokat.

A Flightradar a legnépszerűbb repülőgép-követő alakalmazás, melynek segítségével részletesen tájékozódhatsz az éppen úton levő repülőgépek pozíciójáról és adatairól.

A SkyVector a legnépszerűbb online, böngészős repülést tervező program. Folyamatosan frissül, mindig elérhető. Elsősorban FAA Sectional Charts VFR repülésre használják ...

Két útvonaltervező

Az Online Flight Planner használata során megtervezett útvonalunkat többféle formában is kimenthetjük, ami a szimulátor programok számára is értelmezhető. Természetesen mindkettőre igaz:

ONLY FOR FLIGHT SIMULATION!